Vad ca oile din Scotia sunt negre

Nu fii chitra, trimite mai departe !

Un matematician, un fizician si un inginer calatoresc prin Scotia , cand deodata ei vad o oaie neagra prin fereastra trenului.
Aha, spune inginerul, vad ca oile din Scotia sunt negre.
Hmm, spune fizicianul, Vrei sa spui ca unele oi din Scotia sunt negre.
Nu, spune matematicianul, Tot ce stiu este ca exista cel putin o oaie in Scotia, si ca cel putin o parte din oaie este neagra !

Alte bancuri interesante

 • Prezervative negre Un tip la farmacvie: - Prezervative negre, aveti? - Nu...., dar... la ce va trebuie? - A murit sotul vecinei si ma duc sa-i prezint condoleante!
 • Un nou inceput pe Marte Din toate natiile studiate au fost alesi romanii pentru ca intr-un viitor habitat artificial pe Marte ar rezista cel mai bine. S-au luat in calcul urmatoarele : 1. Romanii rezista fara apa cel mai mult. Nu au nevoie sa faca dus cu […]
 • Mama mea este nebuna Fetita de 12 ani, acasa la bunica-sa: - Am venit astazi mai devreme acasa de la scoala si am vazut-o pe mama imbracata in haine de scolarita. Atunci am inteles ca in seara asta o sa dorm la tine bunico!
 • Doi barbati in puterea varstei joaca golf Doi barbati in puterea varstei joaca golf impreuna cu un batranel adus de spate si zbarcit. Primul barbat loveste mingea si aceasta ajunge in apa. El separa apele si din a doua lovitura nimereste direct in gaura. Loveste si al […]
 • Vreau sa fac un film despre viata si activitatea lui Jean Constantin Vreau sa fac un film despre viata si activitatea lui Jean Constantin. In rolul principal va juca Florin Piersic. - Cum adica, Florin Piersic? De ce sa nu joace chiar Jean Constantin? - Nu merge. E prea mic de statura.
 • Cum arata un barbat care se gandeste la viitor? - Cum arata un barbat care se gandeste la viitor? - Cumpara doua lazi de bere in loc de una.
 • Papagal de cumparat Un tip se duce sa-si cumpere un papagal de la un Pet Shop.Intra el, se uita si vede un papagal frumos care avea legat de fiecare picior cate o sforicica. Mirat il intreaba pe vanzator de ce are papagalul sforile legate de picioare, la […]
 • Ce zice un cioban cand se descalta? Intrebare: - Ce zice un cioban cand se descalta? Raspuns: - A mai trecut un an...
 • Intr-o sala de jocuri, cativa tipi joaca poker Intr-o sala de jocuri, cativa tipi joaca poker. Deodata unul se ridica zbierand: -Am oroare de trisori. Poti sa-mi explici Joe, de ce ai in mana alta carte decat pe aceea pe care ti-am dat-o?
 • Tiganu si tiganca dormeau. Noaptea, tiganu si tiganca, intr-o lumina chioara...dormeau. Pe la 3, tiganca se trezeste si incepe sa se holbeze pe perete. Dupa cateva minute incepe sa-l ghionteasca pe tigan... - Tigane, tigane... scoala ba mancatia-s... - Ce […]
 • Politicianul cu penisul mic La o conferinta de presa, un jurnalist il intreaba pe un politician cunoscut, inscris in cursa pentru presedintie: - Secretara dumneavoastra a declarat in public ca aveti un penis mic. Cum comentati? - Adevarul este ca are o gura mare!
 • Interzis la cumparaturi Dupa ce m-am pensionat, nevasta-mea ma tot chinuia sa merg cu ea la cumparaturi ca s-asa nu avem ce face toata ziua.Si ma tot tara dupa ea prin Mall. Partea proasta e ca eu (ca toti barbatii dealtfel) am oroare de lins vitrine si pierdut […]
 • Calul taranului Era un taran cu un cal. La un moment dat, se apropie unul de el si-i zice: - Bade, daca fac calul sa rada, imi dai un kil de branza? - D-apoi, fa-l sa rada si-om mai vedea. Se duce ala la cal, il ia, il duce intr-un hambar, cand iese […]
 • Benzina de anul acesta O blonda se duce la o statie de benzina.Il intreaba pe vanzator ce benzina are. Acesta Ii spune ca are de 95 si 98.la care blonda: dar de anul acesta nu aveti nimic?
 • Cand o problema dispare… Cand o problema dispare, oamenii care lucreaza la rezolvarea ei nu dispar.

Comments are closed.