rss

Adauga un banc

 

Alinuta face glume de 1 aprilie


« Alta recomandare Bancul urmator »

Alinuta face glume de 1 aprilie:
– Mama, mama!!! S-a spanzurat tata in pod!
Mama merge in pod si nu gaseste pe nimeni.
Alinuta:
– Ha, ha, te-am pacalit! S-a spanzurat in garaj!

Alte bancuri interesante

 • Alinuta vrea sa faca farse de 1 aprilie Alinuta vrea sa faca farse de 1 aprilie. Se duce la mama ei si striga disperata: - Mama, tata s-a spanzurat in pod! Fuge maica-sa disperata in pod, dar acolo nu gaseste nimic. Ii spune lu alinuta: - Draga mea, dar nu e nici un om […]
 • Alinuta face glume de 1 aprilie Alinuta face glume de 1 aprilie: - Mama,mama!!!S-a spanzurat tata in pod! Mama merge in pod si nu gaseste pe nimeni. Alinuta: - Ha,Ha!te-am pacalit!S-a spanzurat in garaj.
 • Pacaleala de 1 Aprilie Alinuta: Mama! Tata! Veniti repede ca s-a spanzurat frati-miu in garaj! Vin parintii alarmati dar nu vad nimic... - Ce vrei tu proasto, nu e nimic aici! Alinuta: Pacaleala de 1 Aprilie, s-a spanzurat in pod!
 • Veniti repede ca s-a spanzurat frati-miu in garaj! Alinuta: Mama! Tata! Veniti repede ca s-a spanzurat frati-miu in garaj! Vin parintii alarmati dar nu vad nimic... M,T: Ce vrei tu proasto, nu e nimic aici! Alinuta: Pacaleala de 1 Aprilie, s-a spanzurat in pod!
 • Mama, mama tata s-a spanzurat in pod ! Merge Bula de 1 aprile la maica-sa si i zice: - Mama, mama tata s-a spanzurat in pod ! Fuge maica-sa repede speriata, dupa se intoarce usurata si zice: - Nu e nimeni in pod. La care Bula: - Pacaleala de 1 aprilie s-a spanzurat in garaj !
 • Bula face o gluma de 1 aprilie Bula face o gluma de 1 aprilie: - Mama, vezi ca tata s-a spinzurat in garaj! Fuge ma-sa in garaj, nimic... Apare si Bula: - Ha, ha, ha! Pacaleala de 1 aprilie: s-a spinzurat in pod!
 • Alinuta face glume cu mama ei Alinuta face glume cu mama ei: - Mama stii unde-i tata? - Nu . - L-au mancat gainile - Hai sa la taiem Au taiat toate gainile, nu era ta-su acolo, la care Alinuta zice: - Pacaleala, l-a mancat cainele!
 • Mama, vino repede tata s-a spanzurat in pod Bula o cheama disperat pe maica-sa: - Mama, vino repede tata s-a spanzurat in pod. Ajung in pod si nimic. La care Bula spune: - Farsa de 1 aprilie tata s-a spanzurat in garaj
 • Mama, de ce tata e asa de chel? O fetita o intreaba pe mama sa: - Mama, de ce tata e asa de chel? - Deoarece are multa minte. - Dar de ce tu ai asa de mult par pe cap? - Mananca si taci!
 • Mama, mama de ce tata e asa de chel? Alinuta o intreba pe mama sa: - Mama, mama de ce tata e asa de chel? - Deoarece are multa minte. - Dar tu de ce ai asa mult par pe cap???? - Taci si mananca!!!!
 • Mama de ce tata e asa chel? Alinuta o intreaba pe mama sa: - Mama de ce tata e asa chel? - Deoarece are multa minte. - Dar tu de ce ai asa mult par in cap? - Taci si mananca!!!!
 • Tata s-a spanzurat in garaj Bula:Mama,vino repede, s-a spanzurat tata in garaj!!!!! Mama se duce dar nu e nimic in garaj. Bula:Pacaleala de 1 Aprilie mama, de fapt s-a spanzurat in pod.
 • Intr-o zi, Alinuta se duce la maica-sa Intr-o zi, Alinuta se duce la maica-sa si ii povesteste cum baietii i-au dat pantalonii jos. Maica-sa, ingrijorata, ii tine morala: - Sa nu lasi vreodata sa-ti dea baietii joc pantalonii, ca-ti zboara pasarica! - Nu-ti face griji mama, […]
 • Alinuta era tare suparata Intr-o zi Alinuta era tare suparata. Ea a inceput sa se plimbe pe pod. Dintr-o data apare mos Craciun si o intreaba: - Fata mosului, de ce esti suparata? - Pa-i, n-are rost sa mai traiec. - Spune ce vrei si ti va indeplini. - […]
 • Intr-o zi Alinuta era tare suparata Intr-o zi Alinuta era tare suparata. Ea a inceput sa se plimbe pe pod. Dintr-o data apare mos Craciun si o intreaba: -Fata mosului, de ce esti suparata? -Pa-i, n-are rost sa mai traiec. -Spune ce vrei si ti va indeplini. -Vreau sa am […]

328 vizualizari in total, 1 vizualizari astazi

  

Trimite pe Yahoo Messenger Trimite pe Yahoo MessengerBancuri @ RomaniaX.ro

Categories