rss

Adauga un banc

 

Ba, Vasile, ce tremuri asa, ba, ce ai patit?


« Alta recomandare Bancul urmator »

Doi politisti:
– Ba, Vasile, ce tremuri asa, ba, ce ai patit?
– Am stat putin in frigider.
– De ce, ba?
– Pai, Sefu’, nu ne-ati zis ca politaii trebuie sa aiba sange rece?

Alte bancuri interesante

 • Politisti cu sange rece Doi politisti: - Ba, Vasile, ce tremuri asa, ba, ce ai patit? - Am stat putin in frigider. - De ce, ba? - Pai, sefu`, nu ne-ati zis ca politaii trebuie sa aiba sange rece?
 • Ba, Vasile, ce tremuri asa, ba, ce ai patit? Doi politisti: - Ba, Vasile, ce tremuri asa, ba, ce ai patit? - Am stat putin in frigider. - De ce, ba? - Pai, Sefu', nu ne-ati zis ca politaii trebuie sa aiba sange rece?
 • Sange rece de politist adevarat Doi politisti: - Ba, Vasile, ce tremuri asa, ba, ce ai patit? - am stat putin in frigider. - De ce, ba? - Pai, Sefu', nu ne-ati zis ca politaii trebe sa aiba sange rece!
 • Politistul din frigider Doi politisti: - Ba, baaa Vasile baa, ce tremuri asa, ba, ce ai patit? - Am stat putin in frigider. - De ce, ba? - Pai, Sefu', nu ne-ati zis ca politaii trebuie sa aiba sange rece?
 • Super viteza Pe o autostrada in SUA un tip conducea cu super-viteza pe sens opus. Il opreste politia: - Amenda pentru exces de viteza! - In Germania nu exista limite de viteza pe autostrada, raspunde tipul cu tupeu. - Da, dar amenda tot iti dau, […]
 • Ba, Vasile, ce tremuri asa, ba, ce-ai patit? Doi politisti: - Ba, Vasile, ce tremuri asa, ba, ce-ai patit? - Am stat putin in frigider. - De ce, ba? - Pai, sefu ne-a zis ca trebuie sa avem sange rece!
 • Doi politisti Doi politisti: - Ba, Vasile, ce tremuri asa, ba, ce ai patit? - Am stat putin in frigider. - De ce, ba? - Pai, sefu', nu ne-ati zis ca politaii trebuie sa aiba singe rece?
 • Preotul satului merge le politia din localitate si se plange Preotul satului merge le politia din localitate si se plange: - Fiul meu drag, ajuta-ma, mi-au furat bicicleta. Ce sa ma fac? - Ce sa va faceti parinte? Duminica la slujba trebuie sa spuneti cele zece porunci, si cand ajungeti la "Nu […]
 • Un politist intra in frigider Un politist intra in frigider. Colegul lui il intreaba de ce a intrat. El ii spune ca le-a spus domnul Colonel sa aiba sange rece.
 • Doi indivizi dormeau pe o banca in parc Doi indivizi dormeau pe o banca in parc. Se apropie politistul comunitar: - Ce faceti aici? - Pai eu nu am casa, nu am serviciu, asa ca dorm aici! - Si tu? - La el in gazda!
 • In vizita in parc Doi boschetari pe o banca in parc. Se apropie politistul comunitar: - Ce faceti aici? - Pai eu nu am casa, nu am servici, asa ca dorm aici! - Si tu? - La el in gazda!
 • Un politist se urca in autobuz si taxeaza doua bilete Un politist se urca in autobuz si taxeaza doua bilete. Un calator il intreaba: - De ce ai taxat domnule 2 bilete? - Pai, daca pierd unul, il am pe celalalt! - Si daca le piezi pe amandoua? - Am abonament! - Pai poti pierde si […]
 • Blondele si politistii Doua blonde mergeau cu 50 km/h pe o autostrada Un politist le opreste: - Doamnelor sunteti pe autostrada... Se poate sa mergeti cu 50 km?? - Pai suntem pe E50 si mergem cu 50km - Dar doamna din dreapta de ce e asa de galbena? - Pai […]
 • Un tip gonea pe autostrada cu mult peste viteza legala Un tip gonea pe autostrada cu mult peste viteza legala. Vazand girofarul unei masini de politie in oglinda, se gandeste ca poate sa scape de ei. Asa ca accelereaza si urmarirea incepe. Dupa un timp, pentru ca politistii se tineau in […]
 • Un tip gonea pe autostrada cu mult peste viteza legala Un tip gonea pe autostrada cu mult peste viteza legala. Vazand girofarulunei masini de politie in oglinda, se gandeste: am o masina buna si pot sadispar. Asa ca accelereaza si urmarirea incepe. Cand acul kilometrajului ajunge la capatul […]

267 vizualizari in total, 1 vizualizari astazi

  

Bancuri @ RomaniaX.ro

Categories