rss

Adauga un banc

 

Cine e la bord?


« Alta recomandare Bancul urmator »

Tower: ‘Cine e la bord?’
Pilot: ‘Pilot, doi pasageri si un caine.’
Tower, dupa aterizarea ‘jumulita’ a pilotului amator:
‘Si totusi, de ce ati lasat cainele la comenzi?’
Tower: ‘aveti probleme?’
Pilot: ‘am pierdut busola.’
Tower: ‘Dupa cum zburati, credeam ca ati pierdut toate instrumentele.’

Alte bancuri interesante

 • Ma uit la stele… Poezie scrisa de Eminescu in timpul unei betii: "Ma uit la stele, stele nu-s Ma uit la luna... Spre apus Ma uit la punga...Punga-i goala Ma uit la p**a... Nu se scoala!!!
 • Taci din gura si mori ca un barbat Pilotul unui zbor Alitalia, caruia un fulger i-a stricat jumatate din instrumentele din cockpit: am ramas fara instrumente! Nimic nu mai functioneaza! Pana si altimetrul a renuntat sa mai indice ceva... Dupa circa 5 minute de lamentari […]
 • Un pilot tanar, noaptea, se apropie de un aeroport izolat din desert Un pilot tanar, noaptea, se apropie de un aeroport izolat din desert... Vrand sa para mai macho intra pe frecventa si intreaba cu un accent american "guess who ?" In turnul de control, tanara controloare de trafic se gandeste un pic, […]
 • Stimati pasageri, va aflati la bordul celui mai perfectionat avion Stimati pasageri, va aflati la bordul celui mai perfectionat avion, in intregime computerizat, fara echipaj uman, cu un pilot automat perfect, astfel conceput incat nu se poate defecta niciodata, niciodata, niciodata, niciodata...
 • Bordul celui mai perfectionat avion "Stimati pasageri, va aflati la bordul celui mai perfectionat avion, in intregime computerizat, fara echipaj uman, cu un pilot automat perfect, astfel co... "Stimati pasageri, va aflati la bordul celui mai perfectionat avion, in […]
 • Stimati pasageri Stimati pasageri, va aflati la bordul celui mai perfectionat avion, in intregime computerizat, fara echipaj uman, cu un pilot automat perfect, astfel conceput incat nu se poate defecta niciodata, niciodata, niciodata, niciodata..."
 • Fiecare pilot, cand invata sa piloteze, are doi saci! Fiecare pilot, cand invata sa piloteze, are doi saci! Unul plin cu noroc, iar altul gol pentru experienta! Smecheria este sa-l umpli pe cel cu experienta inainte sa se goleasca cel cu noroc!
 • Mariuco, la multi ani! Cum ai petrecut de anul nou? Telefon de la o prietena: - Mariuco, la multi ani! Cum ai petrecut de anul nou? - Ca de obicei, in pat. - Si, a fost multa lume?
 • Multumesc Facebook Datorita Facebook-ului, am ajuns sa cunosc baile tuturor prietenilor si cele ale prietenilor prietenilor mei. De ce toti isi aleg ca loc de pozat oglinda din baie? La inceput pozau doar pustoaicele, acum o fac toti! Culmea a fost […]
 • Nevasta-mea a fost aseara in zece-douasprezece baruri - Nevasta-mea a fost aseara in zece-douasprezece baruri. Nu s-a intors inainte de sase dimineata. - Bine, si de ce a facut asta? - Cum de ce? Ma cauta pe mine.
 • Dana, Andreea si Calin in pat Dana (Hi-Q) in pat cu Andrea Antonescu si cu Calin (Voltaj) Dana: - As mai vreau un minut un minut nu mai mult Andrea: - O noapte si-o zi poti sa faci ce vrei cu mine Calin: - Tanar vreau mereu sa fiu sa traiesc asa cum stiu ca […]
 • Hai sa petrecem un weekend linistit Doi soti la sfarsitul saptamanii: - Hai sa petrecem un weekend linistit. Vrei? - Cum sa nu, scumpule! Ce propui? - Iata: eu imi cumpar un carton-doua de bere si tu te duci la afumati, la ma-ta, ca n-ai mai vazut-o de mult!
 • Un studiu arata ca bufnita are auzul cel mai fin din lume Un studiu arata ca bufnita are auzul cel mai fin din lume. Cu siguranta nu a fost sudiat un barbat care se uita la filme porno in timp ce nevasta-sa doarme in camera de deasupra.
 • De ce ai plecat de la fabrica de explozivi? - De ce ai plecat de la fabrica de explozivi? - Mi-am dat demisia pentru ca erau prea zgarciti! La ultima explozie care a avut loc, mi-a retinut din salariu cat timp am fost in aer!
 • O masina invizibila a aparut de nicaieri, mi-a lovit vehiculul si apoi a disparut O masina invizibila a aparut de nicaieri, mi-a lovit vehiculul si apoi a disparut". "Pietonul nu stia in ce directie sa se indrepte, asa ca l-am calcat".

292 vizualizari in total, 1 vizualizari astazi

  

Trimite pe Yahoo Messenger Trimite pe Yahoo MessengerBancuri @ RomaniaX.ro

Categories