rss

Adauga un banc

 

Ce s-a ales de lumea asta, domnule!


« Alta recomandare Bancul urmator »

Ce s-a ales de lumea asta, domnule!
Stateam duminica in biserica la slujba si o doamna de langa mine scoate o tigara, o aprinde si incepe sa fumeze…
Sa-mi scape berea din mana, nu alta!

Alte bancuri interesante

 • Ce s-a ales de lumea asta, domnule! Ce s-a ales de lumea asta, domnule! Stateam duminica in biserica la slujba si o doamna de langa mine scoate o tigara, o aprinde si incepe sa fumeze... Mai sa-mi scape berea din mana, nu alta!
 • Ce s-a ales de lumea asta, domnule! Ce s-a ales de lumea asta, domnule! Stateam duminica in biserica la slujba si o doamna de langa mine scoate o tigara, o aprinde si incepe sa fumeze... Sa-mi scape berea din mana, nu alta!
 • Tigari si bere la biserica Ce s-a ales de lumea asta, domnule! Stateam duminica in biserica la slujba si o doamna de langa mine scoate o tigara, o aprinde si incepe sa fumeze... Mai sa-mi scape berea din mana, nu alta!
 • La biserica Duminica trecuta eram la biserica. Si in timpul slujbei o doamna din fata mea si-a aprins o tigara si a inceput sa fumeze. Mai sa-mi scape berea din mana, nu alta!!!
 • Ma uit la stele… Poezie scrisa de Eminescu in timpul unei betii: "Ma uit la stele, stele nu-s Ma uit la luna... Spre apus Ma uit la punga...Punga-i goala Ma uit la p**a... Nu se scoala!!!
 • Un ardelean se duce la biserica Un ardelean se duce la biserica. Langa el se afla o femeie care fumeaza. ...Sa scap berea din mana, nu alta
 • Unde e fabrica de paine Un om disperat se adreseaza unui alt ohm de pe strada: - Nu va suparati ! Spuneti-mi va rog unde este fabrica de paine. - Nu ma supar. Este langa fabrica de confectii. - Si va mai rog sa-mi spuneti unde este fabrica de confectii. - […]
 • O femeie era suparata ca sotul ei nu vroia sa faca dragoste decat cu lumina stinsa O femeie era suparata ca sotul ei nu vroia sa faca dragoste decat cu lumina stinsa. Hotarata sa-si scape sotul de inhibitii, intr-o seara aprinde lumina si-l surprinde pe acesta cu un castravete in mana. - Asta mi-ai facut tu mie in […]
 • Era odata un cersetor care se aseza mereu langa o biserica pentru a cersi Era odata un cersetor care se aseza mereu langa o biserica pentru a cersi cu o palarie in mana. Intr-o zi, vine cu doua palarii. Un enorias se apropie de el si-l intreaba: - Domnule draga, de ce aveti doua palarii? Cersetorul […]
 • Am un BMW ultimul model dar nu pot sa merg mai repede de 10 km/h I: Am un BMW ultimul model dar nu pot sa merg mai repede de 10 km/h. R: E un defect al masinii. Merge foarte prost cand e trasa frana de mana. Ia-ti o Dacie ca astea n-au probleme cu franele. Bine, n-au nici frane, da' asta conteaza mai putin.
 • Multumesc Facebook Datorita Facebook-ului, am ajuns sa cunosc baile tuturor prietenilor si cele ale prietenilor prietenilor mei. De ce toti isi aleg ca loc de pozat oglinda din baie? La inceput pozau doar pustoaicele, acum o fac toti! Culmea a fost […]
 • Nu stiu ce sa fac, sa-mi tai venele sau sa mi le las lungi? Un tip intra disperat intr-o camera si isi zice: - Nu stiu ce sa fac, sa-mi tai venele sau sa mi le las lungi?
 • Nevasta-mea a fost aseara in zece-douasprezece baruri - Nevasta-mea a fost aseara in zece-douasprezece baruri. Nu s-a intors inainte de sase dimineata. - Bine, si de ce a facut asta? - Cum de ce? Ma cauta pe mine.
 • Un om al strazii cersea cu o palarie in mana Un om al strazii cersea cu o palarie in mana. Intr-o zi vine cu 2 palarii. Un domn il intreaba: - De ce aveti 2 palarii? - Pai, imi merge atat de bine incat mi-am extins afacerea!
 • Cand ies in oras cu iubitul meu ma tine de mana Cand ies in oras cu iubitul meu ma tine de mana...nu de alta dar daca imi da drumul, intru in toate magazinele!

521 vizualizari in total, 1 vizualizari astazi

  

Bancuri @ RomaniaX.ro

Categories